Το e-agro.gr σας δίνει τη δυνατότητα κατά την παραγγελία σας να επιλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:

  • Αντικαταβολή: Επιλέξτε την παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας όταν παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το συνεργαζόμενο courier ή τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Επιλέξτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:  IBAN: GR8501724540005454031740206   SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Με φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα ή με μεταφορά χρημάτων ή τη μορφή εμβάσματος μέσω web banking ή mobile apps.

Τράπεζα Πειραιώς

Piraeus Bank new logo
IBAN: GR8501724540005454031740206
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

  • Μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας : Επιλέξτε, αν διαθέτετε χρεωστική/πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας για την εξόφληση του αντιτίμου. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας έχετε την επιλογή μέχρι 6 άτοκων δόσεων.
  • Μέσω Paypal: Επιλέξτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας μέσω της γνωστής και ασφαλούς μεθόδου PayPal