Κέντρο Φυτοπροστασίας Α.Ε.

pexels markus spiske 95215 scaled

Η Εταιρεία  (Κέντρο Φυτοπροστασίας Α.Ε.) δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων από το 1992. Εδράζει στον νομό Βοιωτίας, στον Δήμο Αλιάρτου (Δ/νση Λ. Αθηνών). Η πολυετής εμπειρία μας, η οποία «νομιμοποιείται» μέσα από τη συνεργασία μας με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών καλλιεργητών, εξασφαλίζει την άρτια γνώση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Κύριος στόχος της Εταιρείας ήταν και είναι η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών όσον αφορά στις ανάγκες του καλλιεργητή τόσο σε επίπεδο χρηματοοικονομικών όσο και συμβουλευτικής υποστήριξης σε κάθε στάδιο γεωργικών εργασιών. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και η επιστημονική κατάρτιση παρέχουν στους πελάτες αυτό που περιμένουν και αυτό που αξίζουν. Δουλεύουμε με κύριο μέλημα, οι ήδη υπάρχοντες πελάτες αλλά και οι υποψήφιοι να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την απόδοση, ανάπτυξη και εξέλιξη και της δικής τους εργασίας.Ακολουθώντας τις εξελίξεις  δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία e-agro. Σχεδιασμένο για να καλύψει, όχι μόνο τις ανάγκες σε γεωργικά εφόδια, αλλά και  σε ο,οτιδήποτε έχει σχέση με τη γη, τον κήπο, το σπίτι, την ατομική προστασία αλλά και τον ρουχισμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών αγροτών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης είδη διακόσμησης κήπου, εξοπλισμό για εξωτερικές δραστηριότητες, τροφές και αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη  το e-agro παρέχει πλήθος βιολογικών προϊόντων ώστε να διασφαλίζετε με τη χρήση τους η προστασία της φύσης , του περιβάλλοντος και πάνω απ’ όλα η υγεία σας.Επισκεφτείτε το e-agro και βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τις καλλιέργειές σας.

Αναζητείστε στο e-agro τον κατάλληλο εξοπλισμό και την κατάλληλη ένδυση για τις εξωτερικές εργασίες σας.Διαμορφώστε τον κήπο, την βεράντα και την αυλή σας σε μικρούς παράδεισους μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σχετικών προϊόντων του e-agro.